Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  • <h2>Test extra tekst op de slider home</h2>


Nieuws

Nieuws

Gezocht: Ondernemende Risico- en Verzekeringsadviseurs

Branche Benefits heeft één missie: zij helpt bedrijven om zo goed en efficiënt mogelijk om te gaan met de risico’s die ze lopen tijdens het realiseren van hun strategische doelstellingen. En dat doen we anders. Omdat we vinden dat verzekeren veel beter kan en moet.

We zoeken een collega die het verschil kan maken. Herken jij in; ambitie, een win-winnaars-mentaliteit en sterk ontwikkelde sociale vaardigheden? Wij geloven namelijk dat iemands persoonlijkheid leidt tot tevreden klanten en gezamenlijk succes. Succes voor onze klanten en voor jou leiden tot succes voor Branche Benefits. Wij werken ieder moment van de dag aan een professionele, hechte en persoonlijke band met onze klanten. Dat zit in onze genen en daarmee in onze bedrijfscultuur. Daar zijn we zuinig op. Je merkt het al, we zijn een tikkeltje eigengereid en erg eigentijds. 

Wij geloven in de ambachtelijkheid van ons vak. Wij hebben echter hoogwaardige technologie toegevoegd aan onze ambachtelijkheid. Dat leidt tot een optimaal en uiterst efficiënt risicoadvies en –beheerproces. Onze klanten kennen het verschil. 

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Ben je klaar voor de volgende stap? Dan gaan we graag met je in gesprek! 

Wil je meer over ons weten, klik dan hier!

Stuur me een mail (vanelk@branchebenefits.nl) vergezeld van je CV en ‘nodig ons uit om jou uit te nodigen’ Bellen mag uiteraard ook 06-53896162.