Branche Benefits
Registermakelaars in Assuranti├źn
  • <h2>Test extra tekst op de slider home</h2>


Ton van Herwaarden

Directie

Mijn naam is Ton van Herwaarden. Bij het starten van een eigen bedrijf heb je een doel voor ogen. En dan doel  ik niet op de gebruikelijke cijfertjes en plannen maar op het onderscheidende doel.  En dat was voor mij het ‘anders doen dan de anderen in het belang van de klant’. In 2002 was de verzekeringsmarkt in zichzelf gekeerd. Te weinig klantbeleving, te weinig interesse in waar het feitelijk om draait. Standaardisatie op allerlei vlakken en onvoldoende aandacht voor diegene waar we het uiteindelijk voor doen; de klant. Dat moest naar mijn idee anders en daar hebben we vanaf het begin veel energie in gestoken met het neerzetten van een hecht team dat er is voor de klant. Het liefst à la minute en anders dezelfde dag!
Het gaat niet om het dagelijks wegwerken van (digitale) dossiers maar om het behandelen van de aandachtpunten van klanten. Het is een nuance verschil in benadering maar de impact ervan is enorm. En wij willen dat een klant dat merkt. En gelukkig krijgen we op dat vlak veel positieve respons.
En uiteraard moet de organisatie voldoen aan alle eisen die tegenwoordig worden gesteld. Maar ik ben er trots op dat we als organisatie inspanningen verrichten om beter te zijn dan wat onze wetgever vereist. Het gaat namelijk niet om die vergunning maar om de advisering  en dan is alleen het beste goed genoeg. Ik ben blij dat ik daar als Registermakelaar in Assurantiën en Registerpensioenadviseur mijn steentje aan kan bijdragen!