Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  • <h2>Test extra tekst op de slider home</h2>


Nieuws

Nieuws

Gezocht: Klanteigenaar Zakelijk / Sluiter Multi-Branche

Branche wil haar team uitbreiden met een klant- en oplossingsgerichte 'Klanteigenaar Zakelijk/Sluiter Multibranche'

Wie is Branche Benefits?
Branche Benefits is een innovatieve Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) die middelgrote en grote (internationale) ondernemingen adviseert op het gebied van risico’s en verzekeringsoplossingen.
Branche Benefits sluit verzekeringen in de co-assurantiemarkt (eigen opmaak), provinciaal en via haar zuster-volmachtbedrijven. Branche Benefits is een uiterst klantgerichte en professionele adviesorganisatie waarbij de hoogst haalbare dienstverlening voor de klant centraal staat. Zij realiseert dit door continu haar kwaliteiten door te ontwikkelen in een werkomgeving waar mensen met kennis, kunde en een prettige persoonlijkheid op harmonieuze wijze samenwerken.

Wat ga je doen als klanteigenaar zakelijk/sluiter?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkoop en sluiting van zakelijke dekkingen in co-assurantie, provinciaal en volmacht.
Je bent het aanspreekpunt voor bestaande relaties over alle vakinhoudelijke vragen op het gebied van schadeverzekeringen.
Samen met de buitendienstadviseur ben je verantwoordelijk voor de (kwaliteit van de) verzekeringsportefeuille van onze relaties.

Wie ben jij?
Je bent thuis in een grote verscheidenheid aan risico’s en weet deze goed in te schatten en te duiden naar je gesprekspartners. Je hebt ervaring in de (co-)assurantiemarkt en beschikt over het talent om de juiste verzekeraars samen te brengen. Hiervoor breng je zowel vakkennis als ook goede sociale vaardigheden mee. Daarom heb je HBO werk- en denkniveau, enkele jaren ervaring in het schadeverzekeringsvak en in het bezit van een Assurantie A-diploma (of vergelijkbaar niveau).

Wat bieden wij jou?
• Een uitdagende baan in Assen (maximaal aantal uren in overleg) met verantwoordelijkheid in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
• Een salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding en werkervaring;
• Een goede pensioenregeling;
• 26 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
• Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
• Een flexibel thuiswerkbeleid;
• Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
• Actieve en gezellige personeelsfeesten, zodra dit weer kan.
.
Ben je enthousiast geworden?
Dit is de kans om te werken bij een dynamische en prettige organisatie met korte communicatielijnen, een hands-on mentaliteit en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga jij graag deze uitdaging aan? Dan ontvangen we graag jouw krachtige motivatie inclusief CV.

Wil je eerst meer informatie naar aanleiding van deze vacature? Kijk dan eens op www.branchebenefits.nl of bel met Gerard Kiekebelt op het telefoonnummer 06 50215654. Wie weet tot binnenkort!

Ps. Ga je bij ons werken? Dan voeren wij een pre-employmentscreening uit. Dit betekent dat wij onder andere een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) van je vragen.