Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  •  <h2>Test extra tekst op de slider
							home</h2>


Nieuws

Nieuws

Gezocht: Account Manager(s) Schade

In verband met onze groeiambities zijn we op zoek naar enthousiaste en resultaatgerichte Accountmanagers Schade met passie voor het vak en klanttevredenheid en die bij voorkeur woonachtig zijn in het midden van het land.
Branche Benefits is een tikkeltje eigengereid en erg eigentijds. Wij geloven in de ambachtelijkheid van ons vak, innovatie en in de kracht van een hechte, persoonlijke relatie met onze cliënten.


Wie is Branche Benefits?

Branche Benefits is een innovatieve Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) die middelgrote en grote (internationale) ondernemingen adviseert op het gebied van risico’s en verzekeringsoplossingen. 

Branche Benefits sluit verzekeringen in de co-assurantiemarkt (eigen opmaak), provinciaal en via haar zuster-volmachtbedrijven. Branche Benefits is een uiterst klantgerichte en professionele adviesorganisatie waarbij de hoogst haalbare dienstverlening voor de klant centraal staat. Zij realiseert dit door continu haar kwaliteiten door te ontwikkelen in een werkomgeving waar mensen met kennis, kunde en een prettige persoonlijkheid op harmonieuze wijze samenwerken, ondersteund door bijna extreem ver doorgevoerde geautomatiseerde processen.


Wat ga je doen?

Als Account Manager Buitendienst krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheren en uitbouwen van je cliëntenportefeuille. Je hebt als doel het adviseren over risico’s, verzekeringsoplossingen en het bemiddelen hierin (al dan niet op fee-basis) in de zakelijke markt. Dit doe je op basis van een gestructureerd accountplan, een proactieve klantbenadering, een gedegen verkoopvoorbereiding en door het voeren van efficiënte en effectieve advies- en beheergesprekken, zowel face to face als telefonisch. Je bent ‘eindverantwoordelijk voor klanttevredenheid’ door vlekkeloze advisering en zorgvuldige after sales.


Je taken zijn onder meer:

- Het werven en bezoeken van prospects, alsmede het maken van afspraken met bestaande klanten volgens acquisitie/onderhoudsplanning
- Het maken van afspraken met bestaande cliënten volgens acquisitie/onderhoudsplanning;
- Het geven van totaaladvies aan bestaande cliënten op het gebied van schade/inkomen met ondersteuning van onze adviessoftware Risk Explorer®;
- Het actualiseren van risicoprofielen van bestaande cliënten met als doel om doorlopend de beste balans te vinden tussen het bewust wel of niet verzekeren van de in kaart gebrachte bedrijfsrisico’s;
- Het vastleggen/rapporteren van de bevindingen tijdens klantenbezoeken;
- Het realiseren van de overeengekomen individuele (financiële) doelstellingen;


Wie ben jij? 

Als Account Manager Buitendienst ben je ondernemend, je neemt initiatief en doet er alles aan om doelstellingen te realiseren. Maar naast deze gedrevenheid weet jij door jouw expertise elke klant ook echt verder te helpen. Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau aangevuld met de (actuele) vakdiploma’s. Je hebt daarnaast al (enige) werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent iemand die initiatief neemt en zich verantwoordelijk voelt voor zijn eigen werk. Verder ben je doortastend in je werk, sta je stevig in je schoenen en ben je communicatief vaardig. 


Wat bieden wij jou?

- Een uitdagende baan in Assen voor 40 uur per week met verantwoordelijkheid in een groeiende en resultaatgerichte organisatie;
- Een marktconform salaris, dat onder meer afhankelijk is van je opleiding en werkervaring;
- Een goede pensioenregeling;
- 26 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) en tijd om deze ook daadwerkelijk op te nemen;
- Personeelskorting bij het afsluiten van je eigen verzekeringen;
- Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
- Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
- Een flexibel thuiswerkbeleid;
- Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
- Actieve en gezellige personeelsfeesten;
- Na een drukke dag werken kun je samen met je collega’s sporten.

 

Ben je enthousiast geworden? 

Dit is de kans om te werken bij een dynamische en prettige organisatie met korte communicatielijnen, een hands-on mentaliteit en veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ga jij graag deze uitdaging aan? Dan ontvangen we graag jouw krachtige motivatie inclusief CV. Deze kan je mailen naar Judith van Elk, Manager Accountmanagement (vanelk@branchebenefits.nl).

Wil je eerst meer informatie naar aanleiding van deze vacature? Kijk dan eens op www.branchebenefits.nl of bel met Judith op het telefoonnummer 06-53896162. Wie weet tot binnenkort!