Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  •  <h2>Test extra tekst op de slider home
							</h2>


Risk Explorer®

Branche Benefits heeft unieke risicoanalyse software ontwikkeld onder de naam Risk Explorer®. Deze hoogwaardige en zeer innovatieve software staat garant voor het genereren van het meest hoogwaardige en volledige risicoadvies. Deze innovatie heeft geleid tot opname in de MKB Innovatie Top 100 2015 en de prestigieuze Generali/AM-Innovatieprijs 2014.

Risico- en verzekeringsanalyse

Het beste risicoadvies begint met een integrale risico- en verzekeringsanalyse. Met behulp van onze unieke risicoanalysetool Risk Explorer® wordt uw bedrijfs- en risicoprofiel compleet geïnventariseerd. Dankzij de tool wordt niets over het hoofd gezien en worden de (veelal onzichtbare) dwarsverbanden tussen bedrijfsaspecten in kaart gebracht. We focussen ons op de volgende risicogebieden:

- Bedrijfsmiddelen;

- Bedrijfsactiviteiten;

- Vervoer & Logistiek;

- Werkgeversrisico's, verband houdend met personeel;

De bevindingen presenteren wij u in een overzichtelijk en begrijpelijk risicoanalyserapport. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 60% van de Nederlandse ondernemingen bedrijven nog nooit een professionele risicoanalyse heeft laten uitvoeren met alle risico's van dien (TNS Nipo). Ook interesse in een risico- en verzekeringsanalyse? Neem dan contact met ons op.