Branche Benefits
Registermakelaars in Assurantiën
  •  <h2>Test extra tekst op de slider home
							</h2>


Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van Branche Benefits B.V. Door gebruik te maken van onze website accepteert u deze disclaimer.

 

Aansprakelijkheid
Branche Benefits B.V. doet haar uiterste best er zorg voor te dragen dat de informatie die op de website getoond en verstrekt wordt geen fouten bevat. Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle informatie foutloos is. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de website zijn daarom ook voor eigen rekeningen en op eigen risico.

Wanneer u ergens een fout tegen komt waarderen wij het ten zeerste als u ons daarover inlicht. U kunt een mail sturen naar info@branchebenefits.nl.

 

Rechten 

Branche Benefits B.V., of de rechthebbende, behoudt alle rechten, zo ook auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site is gepubliceerd. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen zonder schriftelijke toestemming van Branche Benefits B.V.

 

Wijzigingen
Branche Benefits B.V. mag de informatie op de website, inclusief de tekst van deze disclaimer, te allen tijde wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Ons advies luidt om regelmatig te controleren of de informatie op de website gewijzigd is.